joomla templates top joomla templates template joomla

MTB... Onze rit van 48km...

Wapenstilstand, zo geschiedde! 11 pionnen van de club werden onder leiding van ons bestuurslid/rittenmeester Dimi, de weidse natuur ingestuurd om een vredig ritje te rijden, de eerste verkenning van onze mtb-tocht op 18 januari 2015.
Met z'n elven in mooie draf werd de tocht in een ontspannen en vriendschappelijke sfeer afgehaspeld. Iedereen moest mee kunnen en zo gebeurde het dat Filip van 't Hof van Coolhem zijn eerste rit in groep reed, samen met enkele anders zulke kanonnen. Wel deze kanonnen namen onze Fluppe mee en we vonden het leuk eens ten dienste te staan van iemand anders tijdens een mtb-tocht. Na goed 40 rustige kilometers stonden we dan bij Anneke van den treige in de voorhof voor een goei zjat soep. Keuze uit 3 soepkes, en er was er zeker ene die ze graag had meegenomen.....de soep he!!!! De korstjes waren ook heel goed, 2 zakken volledig opgepeuzeld!
Na een wekelijkse oorlog, dit nu toch al 5 jaar, was het vandaag als het ware 'wapenstilstand'. Toeval? Geen enkele demarrage, geen enkel moment van koers, ook niet tijdens de laatste 9 kilometer tot aan Café de Vierklaver. Wat er dan gebeurde? Ge moet de volgende keer maar meegaan, dan zal je ondervinden dat we een gezellige en zotte bende zijn :-)
 
Op naar Kalmthout, dat worden andere verhalen.........