joomla templates top joomla templates template joomla

Zaterdag 22 november, dat is 11 november x 2...

19u00 de deuren geopend van het Hof van Coolhem, de zaaldeuren nodigen uit een stap te zetten naar een onvergetelijk feest. Zo gebeurde het dan dat elkeen druppelsgewijs binnen sijpelde. Een lekker glaasje Cava of fruitsapje, glaasje rode wijn met een klein hapje, het ging er allemaal vanzelf in. Eens de klok 20u00 sloeg werd er vriendelijk gevraagd door de treige aan tafel te gaan voor het voorgerecht. Op zijn eigen gereide manier zette hij de toon voor een geslaagde avond en nacht. 
Een lekker voorgerecht, in buffetvorm zodat ieder zijn gading kon vinden. Een lekker glaasje wijn erbij en iedereen weer content!


Als dan het voorgerechtje achter de kiezen zat, werden de kampioenen gevierd. Stefan Van Roy kreeg zijn truitje met als titel, clubkampioen mtb 2012-2013. De Fluppe kreeg ook een truitje, een strak modelleke, voor zijn titel als mtb-kampioen 2013-2014. Den Dimi zag het wat groter en nam twee titels voor zijn rekening, mtb-kampioen 2013-2014 en wegkapoen 2014... Elk kreeg nog een fleske Cava en mochten mee op de foto met de feestleider. Diezelfde feestleider werd zelf kilometerkampioen en gaf zijn fleske aan de voorzitter die 80 werd...althans volgend jaar he :-). Maar wel verdiend natuurlijk, wie doet het hem nog na als voorzitter fungeren tussen al die jonge gasten?
Verder kreeg onze youngster Tibo een helm met zijn naam erop, of toch een naam, was het de juiste? Peterke was vergeten de naam er af te halen, na een uur hadden ze dat aan de Van Camp tafel pas gezien. Hilariteit alom, weer konden we eens lachen!
Johan De Boeck kreeg als het ware de pechprijs, voor zijn duik in het diepe onbekende. Het wordt stilaan een gewoonte van Johan om eens per jaar iets uit halen...Ge moogt er nu mee stoppen he Johan, Carine wordt stilaan ongerust als ge op uwe fiets kruipt...

Het officiële gedeelte zat erop en dan trok den treige van leer! Menig PuurCyclist werd eens goed voor schut gezet op een culturele wijze! Bij wijze van gedicht werden een paar leden eventjes in hun blootje gezet :-) Anderen, ook vrouwtjes en Limburgse aanwezigen werden niet gespaard. Men zag dat het leuk was en het ludieke deel kon de kast in voor een jaartje. Volgend jaar wordt het een spetterend iets...dat is uiteraard een verrassing!!!

21u00 hoogtijd om de hoofdbrok binnen te spelen met het nodige vocht. Zo gingen we wel eventjes door...tot aan het dessertenbuffet. Stilaan werd er aan dansen gedacht. Dessertjes binnen en onze voorzitter kon opdraven voor de opener om klokslag 23u03! Het feest schoot nu echt op gang en de beentjes werden gestrekt. Iedereen bleef deze keer lang mee feesten en wie de deur sloot??? Jaja, de feestleider, de voorzitter en zijn madam, den Bart De Hertogh, Elske van de Frans Goossens en de Frans zelf ook, mijn An en de Geert De Bondt en zeker niet te vergeten! Onzen dj en wederhelft en de tante he.

Het was weer meer dan geslaagd en allen die aanwezig waren wil ik, als feestleider, bedanken voor de aanwezigheid en het mee doen slagen van dit reuze feest! Volgend jaar nog beter en nog met meer...