joomla templates top joomla templates template joomla

23 november 9u00 aan de Brug in Kalfort...

Stille bedoening, kleine oogjes, af en toe een boertje en volle goesting!
Dan toch maar richting Haasdonk met z'n tienen. Onze verloren zoon, Fluppe Van Assche, ging met zijn nief truitje ;-) in zijn auto richting ginder. Aangekomen bij de brug in Temse stond Rambo ons op te wachten en pikte onmiddellijk aan.
Na goed 50 minuten stonden we aan de inschrijvingstafel, allen de tocht van 30 km? Jaja, want ieder was een beetje moe. Vertrekken dan maar he, oei nee, de Frank komt just toe...Ah ja, slechte horloge he. Dus Frankske rap gaan inschrijven. We konden vertrekken! Miljaar, mijnen bril! Wie zou dat geweest zijn? Just, de Frank. We mochten door want we gingen rustig in ene groep rijden en de Frank ging wel terug geraken in de groep.


Onze groep die uit 12 eenheden telde trok het veld in. Strak tempo en in ene groep. Maar waar zat dieje Frank nu? Aan de stop ook nog gene Frank dus terug op pad richting finish. Schoon aangekomen met miniem verschil omdat enkel de laatste 5 km werd doorgetrokken door de Fluppe, den treige en Tony. Maar toen plaatste de lepe treige een snedige demarrage en enkel Tony kroop in het wiel. Zo kwam ieder met kleine verschillen binnen. Fietsen afspuiten en pannenkoekske eten. Rap naar binnen ene drinken, de Frank? Die kwam ietske later binnen, hij had de 50 km gedaan i.p.v. de 30km. Waarschijnlijk eventjes verstrooid geweest, niet van zijn gewoonte.

Na 2 consumatiekes trokken we terug op onze, van divers gemaakte materialen, mtb richting Puurs. Weer mooi allemaal in 1 groep en zonder te koersen. Enkel in Bornem gingen we wat in gespreide slagorde verder. Toevallig hoor en zonder problemen reden we rustig verder.

Het was weer een zeer leuke zondag, zo in één groep rijden heeft iets speciaals! Op mekaar wat wachten, aanmoedigen, steunen en lachen! Toffe bende die PuurCyclisten!

Op naar de volgende mooie rit!!!