joomla templates top joomla templates template joomla

Straaljagers, formule 1, muscle cars, neenee, gewoon mtb-ers die passeren!

Het was me wat die bewuste zondag in Zandhoven. Ene die zijn remmen vergeten was, al waren die achteraf gezien niet echt nodig...
Reden daar nu ook haantjes in het peloton? Jaja, twee haantjes die als bulldozers het veld doorgingen. Opzij opzij opzij, maak plaats maak plaats maak plaats, we hebben ongelofelijke haast. We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. De kroketten zijn weer klaar! Ik moet met die van ons gaan winkelen...en welle ma schonekes achter die groepkes blijven en hen niet in modder duwen, diegene die ge passeert. Of vallen ze tegenwoordig al uit zichzelf ofzo? :-) Gelukkig waren er ook nog normale stervelingen die niet door het veld en natuurschoon vlogen tegen gemiddeld 27 per uur. Dat moet toch genieten zijn zo in een groepje rijden op het gemakske, wat rondkijken, zeveren, lachen en wat spelen zonder accidenten te doen. Een droom die op een dag eens moet uitkomen!
 
Tot hier een korte schets van de situatie in Zandhoven, maar het was wel plezant he. Den après was weer dik in orde en tegen da we naar huis terug keerden kwamen de laatsten binnen met een snotneus. Waarschijnlijk een valling opgelopen tijdens hun ritje zeker......Van waar die vallingen dan komen? Joost mag het weten!
 
Nu Bornem se, een Klein-Brabants vliegritje of modderduiken tegen 28 gemiddeld ;-)