joomla templates top joomla templates template joomla

lucien van impe40 jaar geleden schreef een Belg geschiedenis in de befaamde Tour De France. Wat we in mei nog niet wisten is dat door tal van toevalligheden de rit die wordt gereden op 19 juni een speciale rit ging worden. We reden op via Zottegem en volgden van daaruit de gele RVV-route. Op zich nog niks bijzonders. Echter bleek dat in het afkomen naar Puurs Dimi al ergens in het onderbewuste iets doorhad...Inderdaad, den treige maakte de rit naar Waregem. In het terugkeren tekenden Dimi en den treige het parcours uit...een paar weken nadien paste Dimi de twee puzzelstukken in mekaar en....... mits wat aanpassingen kwam het hier tot de ingeving van Dimi :


Laat ons de rit de Lucien-Van-Impe rit noemen. Hier volgt de uitleg......

40 jaar geleden, we schrijven 1976, won Lucien Van Impe als laatste Belg de Ronde van Frankrijk. Nog altijd niks bijzonders zou je denken, maar nu komt het...

Tijdens de rit rijden we door het geboortedorp van 'Van Impe'  "MERE"! He wordt zelfs nog bijzonderderder als je weet dat de tussenstop CafĂ© 't Buitenbeentje zich in "Impe-dorp" bevindt!


Als eerbetoon aan onze Grote meneer Van Impe een rit naar hem genoemd!!!


Ge ziet dat de club ook wel eens ode kan brengen aan een groot persoon!