joomla templates top joomla templates template joomla

18/08/2016 rit naar Wichelen, Lede, Dendermonde met start om 8u00 voor 90 km, normale startplaats!!!!!

 

Een rit naar Wichelen. Er wordt gereden met een terugkeer via Dendermonde en er wordt door Lede gerden en Lede heeft een gerenomeerd inwoner. Voor sommigen een held voor anderen dan weer een boeman. We bevinden ons nu op een domein waarin of waarop we ons nog niet bevonden!

Lede heeft op gerechtelijk vlak een topper in huis wat strafrecht betreft! Inderdaad, de grote Jef Vermassen is Ledenaar. De vele, grote processen die hij won zijn bijna niet bij te houden. Zijn mediageilheid, die ondertussen al wat geminderd is, was uitermate groot.

Maar ook Dendermonde heeft grote bekendheden, voor deze rit stel ik er enkelen voor :

Philippe Geubels werd in 1981 geboren in Dendermonde, zoals algemeen geweten en zeer duidelijk te horen woont Geubels elders ;-) . Geubels staat bekend als de iets tragere spreker waarvoor het Antwerps niets vreemds is.

Greg Van Avermaet, onze Olympisch kampioen op de afgelopen OS in Rio!!! Wie kent deze man niet? De aanvaller pursang die het afgelopen jaar een boerenjaar kent!!! Deze man heeft in zijn familie ook nog een groot kampioen, Zijn neef is immers niemand minder dan Christophe Impens. De houder van het Belgische record 1500 m in 3.34.14 in 1996. Toppertjes in 1 familie zou ik zeggen.

Impens is ook één van de grote mannen achter Golazzo......

Greg Van Avermaet op de OS in Rio tijdens zijn overwinning!!!