joomla templates top joomla templates template joomla

Rit 4/09/2016 Merckxboys Branst, vertrek om 8u00 in Kalfort of ter plekke om 8u30 (geen volgwagen, eigen materiaal meebrengen)

 

De Merckxboys Zijn 27 jaar terug gesticht door 4 wielertoeristen. Merckx Vic, Karel De Schrijver, Theo Lambrecht en Albert Van Troyen.   Ze vertrokken 's Zondags aan een afgesproken plaats, zonder clublokaal, en iedereen die aansloot mocht meerijden. De 4 pioniers reden ook enkele gekende grote ritten zoals Luik-Bastanaken-Luik, Parijs-Roubaix, ronde van Vlaanderen , nvdr.

Na vele jaren met als sponsor Sweet Paradise, rijden de Merckxboys Bornem bij de start van hun 25e seizoen met een nieuwe uitrusting die gesponsord is door ALUDB, specialist buitenschrijnwerk, gelegen in de woestijnstraat 33 te Bornem.   De Merkcxboys zijn met een 35 tal leden. Eens per jaar gaan de Merckxboys een weekje fietsen, enkele streken waar ze al geweest zijn: Alpen, Vogezen, Pyreneen, Nederlands Limburg, de Moesel, enz.

De Merckxboys zullen zich steeds aan hun vastgestelde regels houden zoals... Geen clublokaal, niet meer dan de vastgestelde aantal wielertoeristen, en een pintje drinken na een inspanning en af en toe een feestje bouwen. Hun 4 lokalen zijn ook nog altijd: den Boerenkrijg, St-Vadde, ’t Zandhof & St-Margaretha.

De Merckxboys rijden onder het moto: "Samen uit, samen thuis!"