joomla templates top joomla templates template joomla

 

 

Met z'n allen in Humbeek

 

Zondag, 13 november...een geluksdag uiteraard. Onze dame van dienst was Carine, samen met de Koen Tersago zijn vrouw. De Walter, Filip, Johan en Lukske Smedts trokken ook de velden in om er te vechten tegen de modder. Vijf anderen trokken met hun mtb rechtstreeks richting start, de Chille, Michel, Stefan, Geert Muyshondt en ikzelf.

De vijf musketiers reden in een nog donkere en natte ochtend op hun gemak langs de vaart naar ginder, inschrijven, Johan De Boeck eventjes spreken om te weten dat zijn Carine al de piste in was :-). Dan maar wachten op die drie andere Cyclistjes om er vandoor te gaan.

Ergens ondertussen moet ook de Freddy vertrokken zijn, naar goede gewoonte net iets later dan de anderen...Enfin, zeker 11 leden trotseerden de modder in Humbeel en omstreken. En of en modder was! Na een tocht door veld en hei, door modder en drash vroegen ze aan het einde waar we gezeten hadden...We waren nochtans nog steeds heel herkenbaar!

Carine had zich in ieder geval goed geamuseerd en wij ook!!! De anderen waren nog niet binnen maar we zagen hen nog net even passeren toen wij terugkeerden op onze mtb's. Ze zagen er voldaan uit en de Filip kon zelfs nog roepen...dieje kan ni moe geweest zijn! :-)

Alweer een geslaagde ochtend op de fiets, gogogogogo nu.