joomla templates top joomla templates template joomla

MTB Sint-Niklaas.......Walter wijst de weg.

Afbeeldingsresultaat voor agent wijst de weg

 

5 Idioten bij - 7°C op de parking in Kalfort!!! Donker en ijskoud!!! Je moet echt een zot zijn om dat te doen. Zelf was ik er ook bij :-)

Verder stond de Chille er, Geert M, Walter, den treige, Filip de kok zonder cock...

Vertrekken maar, naar daar met z'n vijven op de weg. Brrrrrrrr, vingers en tenen hadden al snel te lijden onder de vriestemperaturen. Op de brug van Temse stonden twee mannetjes met lichtjes op de fiets, Hector en Urbambo se, we hebben hen dan ook maar meegepakt! Gelukkig had Walter ons op sleeptouw genomen zodat we de kortste weg konden nemen. Ah ja, hij is toch van Sint-Niklaas! Die mannen weten uiteraard altijd binnendoorkes en kortere wegeltjes. Jawadde, nog nooit lag Sint-Niklaas zo ver hiervandaan...Volgens mij wou Walter perse langs de psychiatrische instelling. Waarom? Tja, waarom eigenlijk? Op whatsapp stond er afgelopen week te lezen dat er een probleemke zat ergens in de bovenkamer...Zou het dan toch waar zijn?

 

Enfin na een goed uur waren we ter plaatse en konden we aanschuiven om ons in te schrijven. De Chille moest buiten op de fietsen passen, we kiezen altijd de struiste van de hoop, dat schrikt de dieven wat af.

 

Eens ingeschreven konden we op pad! Goed berijdbaar toerke, snel en hier en daar kleine technische stukjes. Toch wat opletten in de bochten. Ola, wie is dat hier aan de stop? Peter Genijn verdorie. Hij was verkeerd gereden maar kon na de stop met de andere mannen mee op pad. Een leuke verrassing!

Na de tocht waren we verplicht bokes te eten en een Duvelke te drinken, dik tegen de goesting natuurlijk :-) Eens iedereen binnen was konden we nog ene keer drinken en weg waren wij. Walter moest gelukkig ginder blijven, zo konden we een kortere, veel kortere weg naar huis nemen! Op de terugweg was er precies een poliske bij, die hield alle verkeer tegen, in het begin!!! Nadien was het ietske minder wegens ietske te moe.....De groeten trouwens Filip ;-)

 

Enfin, het was dus weer een plezante ochtend met veel gelach en plezier!