joomla templates top joomla templates template joomla

MTB Zele-Huivelde.........

Een pittoresk dorpje, een stukje van Zele en leuk om te gaan rijden. Jawadde, de weg naar ginder...2 cammioneurs zonder gps. Ge kunt al beter gaan fietsen zonder fiets! Discussies onderweg, niet normaal. Met mekaars kl..... spelen. Maar de dapperen: Bart DH (camionneur), den bleiter (cammionneur), ikzelf, Geert M, Chilliwawa, Christophe W..... reden per fiets naar ginder. Bij het vertrek ne snuggere met ne 4x4......kok en de laatste die vader werd......reed nog naar de bakker, hongertje en genen curryworst special deze keer. Alle, welder op pad richting Oppuurs om den Hector op te pikken. Die heeft de smaak van het mtb-en goed te pakken. En wie verscheen daar ook...Dukkie, Lucske S, Geert DB en nog wat ongure types. Wij daarachter...die criminele zielen pakten ons mee maar ze reden niet naar Huivelde, deugnieten.

Enfin, wij dan maar verder met de eerst vernoemden. In Baasrode nog ne kabouter in een autoke, kabouter prof Willy VD, ons wat uitlachen tot ik mijn drinkbus richting vensterke richtte :-) Dus al plezier tot en met!!!

Ginder aangekomen moest onze struise weer op de fietsen passen. Inschrijven, efkes WC en dan verrekken. Wie stond daar ook. Pieterske ging ook rijden op haar eentje. Enfin vertrekken dus! Behalve ik, een of andere snodaard had mijn voorste bandje plat gezet!!! Weg waren de criminele Puurcyclisten. Een zoektocht naar een fietspomp leverde mij alvast een serieuze achterstand op. Na 17 km tegen 27,4 gemiddeld bracht me na 37 minuten bij de groep. Behalve Chiliwawa en de zieke, die waren gaan vliegen! Gelukkig rap de tussenstop waar er even kon gerecupereerd worden. Dan maar terug op pad met Chiliwawa en de zieke. De zieke was weer ziek en we weten wat dat wil zeggen, slechte benen........en zagen ;-) Het kwam er uiteindelijk op neer dat we tot 2 km van het einde samen bleven. Het verloop verneem je wel in de loop van de week!

Fietske kuisen, binnen een keertje gaan drinken. Intussen was de rest ook gearriveerd! Schoon in groep! Den Danny VT en Patrick Lawijt zaten er ook al! Puur op het geluid afgegaan. Het was mijn dagje niet, mijn oog bijna kwijt door een diensterke (speciaal voor diegenen die er bij waren).....

Juist, we moesten nog terug. Hop de fiets op en weg waren we. De hele weg plezier. Wat een bende toch, zo leuk!!! De winter moest dubbel zo lang duren! Zoveel plezier, je moet er bij zijn om het te ervaren! Weer een ochtend die ons veel plezier bezorgde en een plezier achteraf om erover te kunnen schrijven met een brede glimlach! Teamspirit tot en met, maar mijn wraak voor mijn bandje zal plat zijn...rarararara

Ah ja, de Freddy was er ook...wat later he, daarmee dat het hier ook wat later komt :-)